062-normal.jpg

Olen tehnyt useita kertoja pasta carbonaraa, mutta jostakin syystä se ei ole vielä tähän mennessä ollut yhtä hyvää kuin lapsuudessani... Jonakin päivänä keksin kyllä, että mikä se puuttuva asia on.

Tässä on kuitenkin tämän kertainen pasta carbonarani:

300g täysjyvä spagettia

140g pekonia

2dl Kolmen juuston ruokakermaa (ei siis koko 2,5dl purkillista!)

2 kananmunaa

1,5dl parmesaania raatettuna

0,5 tl rouhittua mustapippuria

Keitä spagetti ohjeen mukaan ja valuta vesi pois. Paista pekoni ja pilko kypsä pekoni haluamasi kokoisiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa kananmunat, raastettu parmesaani, ruokakerma ja mustapippuri. 

Kaada pekoni pastan joukkoon kattilaan. Sekoita. Kaada seuraavaksi mukaan kerma-kanamunaseos ja sekoita hyvin.

Tarjoile. =)